Gaver og forespørgsler

Bindesbøll magasin

Donation af genstande

Designmuseum Danmark modtager hvert år henvendelser angående donationer. Museet sætter stor pris på denne betænksomhed fra de generøse givere. Hvis man er interesseret I at donere en genstand til museet, gøres det således:

Send en mail til Designmuseum Danmark (info@designmuseum.dk) og skriv ‘donation’ i emnefeltet. Skriv en kort beskrivelse af genstanden, dens historie og vedhæft meget gerne et billede eller to, der viser genstanden og dens stand. Alternativt kan man sende et brev med billeder til: Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K., mærk brevet ‘donation’.

Dernæst vil museets fagpersonale tage kontakt.

Forespørgsler

Designmuseum Danmark modtager hvert år mange henvendelser fra gæster og forskere med spørgsmål til genstande i eller uden for museet.
Museet sætter stor pris på denne opmærksomhed og vil gerne med en række simple foranstaltninger sikre en effektiv sagsbehandling.
En forespørgsel rettes til museet således:

Designmuseum Danmark foretrækker at modtage forespørgsler på mail (info@designmuseum.dk), og skriv ‘forespørgsel’ i emnefeltet, alternativt kan man sende et brev (med foto) til: Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K., mærk brevet ‘forespørgsel’.

Museet besvarer primært forespørgsler om museets egne genstande. Forespørgsler kan ikke besvares over telefonen, og genstande kan ikke indbringes til museet.

Museet kan ikke være behjælpelig med værdifastsættelse og henviser til auktionshuse o. lign. for dette.

Alle opfordres til at besøge museets bibliotek, hvis det er yderligere information om en bestemt genstand, der søges. Personalet er i åbningstiden behjælpelig med at lede efter litteratur.

Sidst opdateret 05.03.2013


Design-museum-danmark Instagram Facebook YouTube Tripadvisor