Omvisninger

Museet tilbyder omvisninger i de permanente udstillinger såvel som i udvalgte særudstillinger.

Bookingkontoret har åbent onsdage og torsdage mellem kl. 10.00-16.00 og kan kontaktes på tlf. 20 75 19 99 eller på booking@designmuseum.dk. Kontakt os øvrige dage på email. Vi anbefaler at omvisningen bookes 14 dage i forvejen.

Omvisning på dansk (privatgrupper)
Pris: kr. 900. En omvisning er for max. 30 personer pr. omviser. Entré betales særskilt.
Efter kl. 17.00 og i weekenden kr. 1000. Hertil kommer gebyr efter aftale.

Omvisning på engelsk
Pris: kr. 1000. En omvisning er for max. 30 personer pr. omviser. Entré betales særskilt.
Efter kl. 17.00 og i weekenden kr. 1200. Hertil kommer gebyr efter aftale.

Omvisninger for skoleklasser, se Undervisning


Udstillingen Learning from Japan / Design: Designbolaget

Learning from Japan

Designmuseum Danmark har en enestående samling af Japansk kunst. Museet har igennem de seneste 125 år indsamlet japansk kunst til inspiration for danske kunsthåndværkere og designere. Kom med på en rejse gennem udstillingen og bliv klogere på, hvad dansk kunsthåndværk og design har lært af den japanske tradition.


Fra udstillingsplakaten. Foto: Casper Sejersen. Design: Designbolaget

Mode og tekstil

Tag med på en spændende rejse ind i historien om mode og tekstiler fra hedebosyninger og hårsilkebroderier til Haute Couture. Designmuseum Danmarks permanente udstilling Mode og Tekstil byder på et særligt indblik i de sidste 400 års mode – og tekstils historie. På denne guidede tur vil vi fokusere på nogle af de mange sjove og finurlige objekter i udstillingen og se på de forskellige kropsidealer og tendenser igennem tiden.


Foto: Pernille Klemp

DANSK DESIGN NU

DANSK DESIGN NU præsenterer et rigt udvalg af nutidigt dansk design inden for hele spektret: møbler, produktdesign, grafisk design, mode og design i det offentlige rum. Alt designet i det 21. århundrede af toneangivende og talentfulde danske designere. I form af ’superobjekter’ inden for keramik, glas og smykker inkluderer udstillingen også kunsthåndværket og retter sit fokus mod de kunstnerisk mest innovative på feltet.

Udstillingen bliver det første overblik over hvilke tendenser, der i dialog med den internationale udvikling har formet sig i Danmark siden designboomet før 2000. DANSK DESIGN NU spejler tidens mangfoldighed af nye designere og kunsthåndværkere og af stiltendenser, livstilsvalg og teknologisk innovation.


Foto: Pernille Klemp

The Danish Chair

Udbydes fra d. 1. februar. Mere info kommer snart.


Foto: Designmuseum Danmark

Designikoner

Hvad er et designikon? Og kan en støvsuger også være et ikon? Kom med på en spændende tur rundt i museets forskellige udstillinger, hvor vi vil undersøge forskellige designikoner. Se eller gense Mågestellet, hør historien bag PH5-lampen og find ud af, hvilken maskine, der er bag navnet Humlebien.

Sidst opdateret 26.04.2017


Design-museum-danmark Instagram Facebook YouTube Tripadvisor